Dizolvatoarea electronice de calcar

Dizolvatoarele Aqua sunt concepute si produse in Suedia de firma Trebema AB cu respectarea cerintelor stringente de calitate specifice industriei suedeze.Aparatele sunt foarte apreciate si competitive pe piata mondiala, vanzandu-se pana in prezent peste 30000 de aparate in 20 tari.

Principiul de functionare este urmatorul: apa care trece prin campul electrostatic creat de dizolvator are in compozitia sa ioni de metal care sunt accelerati de campul electrostatic bombardand  cristalele de calcar. Calcarul se faramiteaza astfel pierzandu-si proprietatea de a se depune. De asemenea in acest camp se formeaza si un acid carbonic care in timp dizolva calcarul deja depus pe conducte. Odata cu calcarul desprins de pe conducta se desprind si alte impuritati fiind indepartate la eliminarea apei din circuit.

Cateva dintre avantajele folosirii dizolvatoarelor AQUA:

>Procesul este foarte usor de verificat si efectul dizolvatoarelor este probat la un numar mare de clienti de referinta in Romania si in alte tari

>Prin instalarea dizolvatorului se evita riscul de colmatare a conductelor in timp, iar durata de viata a conductelor si instalatiilor se prelungeste considerabil.

>Lucrul la presiuni si temperaturi normale in cazul instalatiilor de incalzire duce la reducerea consumului de combustibil si la marirea duratei de viata a instalatiilor. Consecinta este amortizarea rapida a investitiei si castiguri considerabile sub forma eliminarii costurilor cauzate de colmatarea conductelor sau schimbatoarelor de caldura si distrugerea garniturilor din instalatii.

>Dizolvatoarele Aqua se monteaza foarte usor pe conductele  de apa urmand instructiunile de montare care insotesc produsul,

>Evitarea opririlor de productie accidentale datorate colmatarii conductelor ceea ce duce la beneficii care depasesc cu mult costul produsului.

>Aparatele nu necesita intretinere sau service

>Consumul de energie este neansemnat

>Nici o substanta chimica nu este necesara; gustul apei nu este influentat

>Produsul este fabricat intr-o tara UE care asigura un standard european care este conform cu legislatia romaneasca. Aceasta implica afaceri de lunga durata fara riscuri.

>Dizolvatoarele Aqua se pot monta pe toate tipurile de conducte din: cupru, otel/fier, plastic (polietena sau PVC) cu un diametru de pana la 100 de mm, atat pentru apa rece cat si calda.

Dizolvatoarele sunt de mai multe tipuri, putandu-se folosi de la case, vile, blocuri de apartamente pana la mari restaurante, complexe hoteliere si mari companii industriale.